Dereli Ziraat Odası

Dereli Ziraat Odası > Haberler > Ziraat Mühendisi Göreve Başlamıştır

Ziraat Mühendisi Göreve Başlamıştır

Bilge Kağan KIRMAN Yeni Ziraat Mühendisimiz Olarak Dereli Ziraat Odamızda Göreve Başlamıştır.Kendisine Hoşgeldiniz diyor görevinde başarılar diliyoruz.

Bilge Kağan KIRMAN 1990 Niğde Doğumludur.İlk,Orta ve lise öğrenimini Niğde'de tamamlamış olup ; 2008-2009 eğitim öğretim döneminde Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksek Okulu'nda ingilizce hazırlık eğitimi görmüş ardından Mersin Üniversitesi Silifke Meslek Yüksek okulu Organik Tarım önlisans programına geçiş yapmıştır. 2011 yılında önlisans programını tamamlayarak 2011-2012 yıllarında Mersin ili'nde Akçıl Tarım Ürünleri Şirketinde çalışmıştır.2012 yılında ise Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümüne geçiş yapmış ve 2015 yılında Ziraat Mühendisi Ünvanını almaya hak kazanmıştır.TC Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Danışmanlık Sertifikası bulunan mühendisimiz çok iyi derecede ingilizce bilmekte,Askerliğini yapmış ve Bekardır.