Dereli Ziraat Odası > Haberler > Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Dereli Ziraat Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi. Dereli Ziraat Odası Temmuz ayı olağan meclis toplantısı; oda delegeleri, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Meclis Başkanı Eset YILDIZ’ın açılış konuşmasının akabinde Dereli Ziraat Odası Başkanı Burhan OKUSAL, oda çalışmaları ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Fındık hasat zamanının yaklaştığını belirten Başkan OKUSAL 2016 yılı fındık hasadının hayırlı ve uğurlu olması temennilerini iletirken ve aynı zamanda üreticilere  “Fındıkta Aflatoksin ” konusunda uyarılarda bulundu.

Türkiye gündemine de değinen Başkan OKUSAL konuşmasının bitiminde “Ülkemiz zor ve karanlık bir dönemden geçiyor. Biz Türkiye Ziraat Odaları Birliğine bağlı Ziraat Odaları olarak üreticilerimiz ve milletimizle el ele, her zaman demokrasinin, millet iradesinin ve Devletimizin yanındayız.” İfadelerini kullandı.