Dereli Ziraat Odası

Dereli Ziraat Odası > Haberler > Odamızca Öğrencilere Staj Fırsatı

Odamızca Öğrencilere Staj Fırsatı

Geçtiğimiz yıllarda meslek liselerinden gelen staj başvurularını kabul eden Dereli Ziraat Odası Başkanlığı; 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında üniversite öğrencilerine staj programı başlattı.

Programa başvuruda bulunan Giresun Üniversitesi Fındık Eksperliği Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Yusuf KIRLAK; Dereli Ziraat Odası Mühendisi Bilge Kağan KIRMAN’ ın rehberliğinde mesleki stajını başarıyla tamamladı.
Üniversite öğrencilerine de staj fırsatı sunduklarını belirten Dereli Ziraat Odası Başkanı Burhan OKUSAL; “Öğrenciler, bizlerin ve güzel ülkemizin geleceğidir. Tahsillerini tamamlayıp yurdun dört bir yanında bu vatana hizmet edecek gençlerimize, oda bünyesinde böyle bir kolaylığı sağlamış olmanın mutluluğunu içerisindeyiz.” İfadelerini kaydetti.