Dereli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Dereli Ziraat Odası > Haberler > Hibe Programı Çiftçilerimize Tanıtıldı

Hibe Programı Çiftçilerimize Tanıtıldı

30 Bin Türk Lirası Hibe Programının detaylı tanıtımı için Oda Başkanımız Burhan OKUSAL ve odamızın Ziraat Mühendisi Bilge Kağan KIRMAN; Güdül, Yüce, Kümbet, Kızıltaş ve Aksu köylerine ziyaretlerde bulunarak köy muhtarları ve çiftçilerimizle bir araya geldi.

Odamızca, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında, 18-40 Yaş Aralığındaki Genç Çiftçi Projelerine 30 Bin Türk Lirası Hibe Programı Çiftçilerimize Detaylı Olarak Tanıtıldı.

TC Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın kırsal kalkınma destekleri kapsamında, 18-40 yaş aralığındaki genç çiftçi projelerine 30 Bin Türk Lirası Hibe Programının detaylı tanıtımı için Oda Başkanımız Burhan OKUSAL ve odamızın Ziraat Mühendisi Bilge Kağan KIRMAN; Güdül, Yüce, Kümbet, Kızıltaş ve Aksu köylerine ziyaretlerde bulunarak köy muhtarları ve çiftçilerimizle bir araya geldi.

Hibe programı hakkındaki detaylı bilgileri çiftçilerimize aktaran ziraat mühendisimiz yine bu programla ilgili hazırlamış oldukları broşürleri çiftçilerimize sundu.

Hibe programının hayırlara vesile olmasını temenni eden Oda Başkanımız Burhan OKUSAL “ Bakanlığın başlatmış olduğu hibe programının bilgisini kısa mesaj yoluyla çiftçilerimize ulaştırdık fakat mesajı alamayan; mesajı alıp da programın detaylarını merak eden çiftçilerimizi konuyla alakalı aydınlatmak, çiftçilerimizi elimizden geldiğince haberdar etmek için buradayız.” dedi.

Çiftçilerimizin akıllarına takılan programa başvuru konusuna da açıklama getiren Başkan OKUSAL; “Gerekli şartları taşıyan tüm çiftçilerimize, Ziraat Odası olarak başvuru süresi boyunca yardımcı olacağız. Dereli Ziraat Odası Başkanlığı olarak her zaman çiftçilerimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz” diyerek çiftçilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.