Dereli Ziraat Odası > Haberler > Dereli'de 1 Gram Fındık Yok

Dereli'de 1 Gram Fındık Yok

Turhan Karadeniz hocamıza o zamanlar kâhin diyenler şimdi gelsinler kendileri incelesinler. 1 gram fındık yok." dedi.

Dereli Ziraat odası Başkanı Burhan OKUSAL basında yer alan Giresun'daki tahmini rekolte miktarlarıyla ilgili çok özel bir açıklama yaptı.

Açıklanan tahmini rekolte miktarlarının 'adı üstünde tahmini' olduğunu belirten Okusal, "Telaffuz edilen rakamlar gerçeği yansıtsın ya da yansıtmasın şu bir gerçek ki Dereli’de 1 gram fındık yok. %100 don hasarına maruz kalan bahçelerimizde 'akademik çalışma' yaptık ve sonuçları basın yoluyla kamuoyuyla paylaştık. O tarihte de yoktu şimdi de yok.