Dereli Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Dereli Ziraat Odası > Haberler > Çiftçilerle El Ele ANKARA

Çiftçilerle El Ele ANKARA

Dereli Ziraat Odası; Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’ da düzenlemiş olduğu 14 Mayıs Çiftçiler Günü Etkinliğine katıldı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, geçtiğimiz hafta Türkiye’nin dört bir tarafından gelen çiftçilerin yoğun katılımlarıyla Ankara Anadolu(Tandoğan) Meydanında 14 Mayıs Çiftçiler Günü Etkinliği düzenledi. Dereli Ziraat Odası Başkanlığı da, aralarında muhtarların da bulunduğu 50 kişilik çiftçi grubuyla etkinliğe katılım sağladı. Dereli Ziraat Odası ve beraberindeki grup, Ankara’daki etkinlikten 1 gün önce Konya’daki Mevlana Müzesini ziyaret etti.

       Etkinlik sonrası konuşan Dereli Ziraat Odası Başkanı Burhan OKUSAL “ Türkiye Ziraat Odaları Birliğimizin 14 Mayıs Çiftçiler Günü etkinliğine katıldık. Bu gün de Ankara’da görmüş olduk ki biz çiftçiler çok büyük bir aileyiz, sorunlarımızı meydanlarda yüksek bir sesle dile getirdik. Dereli Ziraat Odası olarak her platformda üreticimizin hakkını, emeğini, alın terini sonuna kadar savunacağız. Türkiye Ziraat Odaları Birliğimize, böylesine büyük bir buluşmayı tertiplediği ve bu büyük ailenin fertlerini bir kez daha bir araya getirdiği için Dereli ve Derelili çiftçilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.